Skip Navigation

Rendelje meg most!

Ár: 1935.00 Ft
Mennyiség:
nyomtatás
Könyveink | Újdonságaink

Lawrence Kushner: Kabbala - Szerelmi történet

Kabbala
Ár: 2580 Ft
Kedvezmény: 25%
Online ár: 1935 Ft

175 oldal, keménytáblás
ISBN 978 963 87585 7 6

Fordította: Gyárfás Vera

Valamikor, valahol, valaki a válaszokat keresi…
…egy New York-i lakásban
…egy tizenharmadik századi palotában
…a koncentrációs táborba tartó vagonban.


Az évszázadokon át vándorló ősi írás borítója őrzi a választ a szív egyik örökérvényű kérdésére. Amikor a szöveg Kalman Stern rabbi kezébe kerül, még nem sejti, hogy hamarosan megváltozik magányos bolyongása a gondolkodás útvesztőiben. Miután kinyitotta a könyvet, megismerkedik Isabel Benveniste csillagásszal, aki úgy érinti meg a lelkét, ahogy évek óta egyetlen nő sem tette. De Kalmannak még sokat kell tanulnia, hogy megnyithassa a szívét és beengedhesse az életébe az igaz szerelmet. A megoldás abban a titokzatos iratban rejlik, amelyre a Zohárban, a Kabbala legfontosabb írásában bukkan rá…

A Kabbala tanításai fájdalmasak és időtlenek, a misztériumok iránt fogékonyak számára mély jelentést hordoznak. E csodálatos regény lapjain Lawrence Kushner rabbi mindenki számára lefordítja a Kabbala üzenetét. Kalman és Isabel történetén keresztül megismerjük a Kabbala bölcsességét, és megértjük, hogy csak akkor állunk készen a szerelem elfogadására, ha hajlandóak vagyunk átadni énünk legféltettebb kincsét.

LAWRENCE KUSHNER rabbi, tanár és tucatnyi könyvet írt a zsidó miszticizmusról és spiritualizmusról. A San Franciscó-i Emanu- El közösség rabbija. A Berkeley Teológiai Fakultáson zsidó spiritualizmust tanít. Jelenleg San Franciscóban él a feleségével, Karennel.


A könyv mottója

"A kabbalisták minden körülmények között hangsúlyozták valamennyi világ és a létezés valamennyi szintjének kapcsolódásait. Minden mindennel összefügg, és a dolgok eme értelmezését pontos, ám kifürkészhetetlen törvények irányítják."
Gershom Gerhard Scholem

"Az idővel Isten biztosítja, hogy ne minden egyszerre történjen."
George Carlin

« vissza