Skip Navigation

Rendelje meg most!

Ár: 1943.00 Ft
Mennyiség:
nyomtatás
Könyveink | Újdonságaink

Gay & Kathlyn Hendricks: A szeretet titkai - A tartós és tudatos kapcsolat öt titka

Ár: 2590 Ft
Kedvezmény: 25%
Online ár: 1943 Ft

284 oldal, puhafedelű
ISBN 978 963 87585 0 7

Fordította: Torkos Dóra

„A legfontosabb dolog az életben, hogy érezzük a bennünk és a körülöttünk élő szeretetet.” Egy elkötelezett kapcsolatban azonban időről időre problémákkal kell szembenéznünk.

A párkapcsolati szakértők, Gay és Kathlyn Hendricks, – akik idáig is párok ezreinek segítettek nehézségeik leküzdésében, maguk pedig közel 25 éve élnek házasságban – most megmutatják, mi is az, ami elszívja az életerőt a hosszú távú kapcsolatokból, és mit tehetünk annak érdekében, hogy azok újraéledjenek. A munkájukból, illetve a saját személyes tapasztalataikból származó intuícióik segítségével egy ötlépéses programot szerkesztettek (Tartós Szeretet program), aminek segítségével az intimitás mélyebb szintjét érhetik el a partnerek, ugyanakkor egymás egyéni szabadságát is növelhetik. A hasznos, való életből vett példákat és őszinte tanácsokat tartalmazó könyv alapvető olvasmány bárki számára, aki hosszútávú kapcsolatban él, és nem csupán arra vágyik, hogy éljen, de virágozzék is a kapcsolata.

„Kathlyn és Gay Hendricks a bensőséges kapcsolatok művészetének mesterei.”
John Gray, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek c. könyv szerzője

Gay és Kathlyn Hendricks-hez fordul a többi párkapcsolati szakértő is. A párkapcsolatokról írt kilenc könyv társszerzője megalapította a Hendricks Intézetet Kaliforniában, Ojaiban, és egyben egy virtuális egyetemet is létrehozott, amely internetes kurzusokat ajánl a világ minden tájáról származó diákoknak. Számos televízió- és rádiómusorban szerepeltek már, valamint rendszeresen tartanak műhelyeket és szemináriumokat a világ minden táján.
« vissza