Skip Navigation

Rendelje meg most!

Ár: 2243.00 Ft
Mennyiség:
nyomtatás
Könyveink | Újdonságaink

Rhona Mercer: Angelina Jolie - életrajz

Ár: 2990 Ft
Kedvezmény: 25%
Online ár: 2243 Ft

299 oldal, keménytáblás
ISBN 978 963 87585 9 0

Fordította: Kecskés Eszter

Angelina Jolie a világ leginkább közszájon forgó híressége. Gyönyörű, elegáns, szexis, és közismert a szokványostól jócskán elrugaszkodott életviteléről. Modellkedése és színészi szerepei révén évek óta szerepel a magazinok címlapján, most pedig Brad Pittel folytatott, nagy nyilvánosságot kapott kapcsolata révén Hollywood legfelkapottabb álompárjaként tartják őket számon.

Míg a legtöbb hollywoodi sztár mindent elkövet, csak hogy távol tartsa magától a sajtót. Angelina mindig is őszintén beszélt gyakran komplikált és nem mindennapi életéről, csakúgy, mint fájdalmas gyerekkoráról, amely kis híján végleg a mélybe rántotta. Lett légyen szó akár viharos pasiügyeiről és az ezek során folytatott bizarr szexről, a privát fantáziáiról, a lelki zavarairól vagy idegösszeomlásáról, sőt még öngyilkos gondolatairól is, ez a rendkívül életrevaló nő soha nem riadt vissza az őszinteségtől, és éppen ezzel a frissítő erejű egyenességével lopta be magát milliónyi rajongójának szívébe. Olyan nő története ez, akinek kijutott az életben jóból, rosszból egyaránt, ám aki jelenleg sikereinek csúcsán jár.

Jonny Lee Millerhez és aztán később Billy Bob Thorntonhoz fűződő házasságai alatt Angelina Hollywood rosszlányaként híresült el. Vad bulizása, felvállalt biszexualitása és felpörgetett élete csak még több találgatást eredményezett a médiában. Most azonban három örökbefogadott és három biológiai gyermekével Hollywood szívdöglesztője, Brad Pitt oldalán, plusz az ENSZ Jószolgálati Nagyköveteként végzett odaadó munkája révén, Angelina leszámolt ezzel a hírnévvel. Úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő boldogságot és célt talált életében. Kötelező olvasmány minden rajongónak. Angelina Jolie megpróbáltatásainak, gyötrelmeinek, románcainak és végül boldogságának története mindenki számára igazi inspiráció.

Rhona Mercer egy heti celebmagazin szerkesztőjeként a showbiz világának számtalan sztárját és hírességét interjúvolta meg. Londonban él és dolgozik.

„Mindig a pillanatnak élek. Nem szeretem a jövőt tervezgetni.
Holnap este minden megváltozhat: az életem,
a rólam kialakult kép, az emberek körülöttem, a foglalkozásom…
Az élet máskülönben unalmas lenne.”
Angelina Jolie
« vissza